hehe

 
skulle göra en "rolig" tomteblossgif men de sluta mest såhär:
 
 
 
det resulterade i skitkonstig hållning 1: jag kallar den "hejhej"

elr skitkonstig hållning 2: jag skulle vilja kalla den "slå mig själv i ansiktet"
ne hörreni snippa slampa snut nu var den här lilla "sagan" slut. 

MHM

Idag diskuterade vi ordhits som ordet skevt o att livet faktiskt också kan kännas rakt eller ovalt. Men idag var min dag jävligt öh snett. Gick genom stan med ett järnrör o mcdonaldspåse pga: en anledning o de gav säkert skitbra vibbar. Plånbok snodd, världen kanske inte finns imorgon o ja måste skicka 100 meddelanden t människor me saker ja vill de ska veta innan vi försvinner i en apokalyps.

 
 
 

LEIF

 
de här e Leif. Leif e min morfars bror o han röker alldeles för mkt. Han har ont i kroppen hela tiden o jag tror ibland att han bara väntar på att dö. Jag saknar min morfar. Det är så många frågor jag vill ställa nu. Ibland när ja e ledsen tänker jag på att de kanske e som så i lejonkungen att de alla e stjärnor o att vår sol är en död varelses själ från en annan planet. de vore väll nått 
.

BBY

 
ska va me i skolpjäs på fredag o har den dåliga egenskapen att skratta när jag e nervi så lever ut rollen i mitt rum för att undivika detta, fastän mina repliker inte e så tjaa va ska vi säga avancerade. Idag har jag annars tänkt på ordet turltle pga. en orsak o christmas unicorns fråga mig inte varför sök på google. Lånat tusen o en natt också o planerar julgodisbak o har prec gjort en uhm låt återkommer senare om den saken. Oh vet att alla verkligen bryr er skitmkt om vad ja lyssnar på så.. HAH TÄNKER INTE SÄGA BARA FÖR DET!!!! yap

 

RÖV

 
 
oke de bästa me den här helgen har vart att träffa en vän ja inte träffat på skitlänge o att istället för att åka skridskor pga väder dansa väldigt mkt fuldans t jullåtar, att jag värmde glögg o lussebulle 2.30 på natten o att 2 mv kramade om mig på varsin sida pga jag utan anledning började gråta påväg t kebabhouse, att läsa konsten att vara kvinna o undra varför inte alla i hela världen är feminister o på en söndagkväll bli bjuden på 3-rättersmiddg på julshow av vän o inse att vi har nog rätt dåligt inflytande på varann pga de e bara när vi är med varandra som vi utför teenagecrime

BIRK

skriver brev t Birk även kallad: något annat. Henne träffade jag för 2,5 år sedan i småland på ett konfaläger, o nu bor hon för ett år på andra sidan atlanten i kanada där hon kör ringette. om man inte vet vad ringette är kan man googla på saken. 

varning pök pågår.
 
medan jag skrev brevet kom jag på en massa minnen.som när vi en natt hade rymt från vårat rum o sprang barfota på fuktigt gräs o skrek med armarna utsräcka att vi va fria som fåglar.
mitt mest förnedrande ögonblick i mitt liv hittills delar jag md Birk och Hampus. Vi stod utanför systemet i Söderhamn o övertalade en tragisk snubbe att köpa ut vodka åt oss o han ville inte ens sen ha pengar för de. vi mådde så dåligt att vi efteråt beställde tre feta pommes o satte oss o dinglade med benen vid ån i total tystnad.
de gånger Birk ja o Hampus liftade fr Söderhamn t Oringenstaden o en gång när de va en skum snubbe som liftade oss, av nån anledning började vi fnissa o då satte han på en låt som löd "don't fuck with me" o vi freakade ur medan han körde typ 170km/h. 
 
På en "daladubbel" då vi klädde ut oss t sumobrottare i oktober o sen gick runt t x antal hus för att fråga om vi fick låna deras dusch men de ändå sluta me att vi duschade ute. 
jaha hur ska man avluta det här på nåt sätt då suger verkligen på att avsluta saker utan att de ska låta snuskigt klychiga så skiter i det helt enkelt. Jag saknar dig d kanske räcker
 
 

1 TEST U MOTHAFUCKR'S

 
hej vad heter jag vem är jag vem bryr sig jag finns finns du jag tänker alltså finns jag säger en filosof som hette Descartes från 1600-talet så då antar jag att jag finns o vill nån verkligen veta va jag heter fast än namn e så konstiga bara ett ord men de som folk identifierar sig med så okej mitt namn är ronja?

RSS 2.0