NEJ

 
 det sjuka med att tiden är inne då ens kompisar går o skaffar körkort 

BEAU

Nicolas Jaar och CocoRosie får mig det att klia i fingrarna.
Vill bara mest recorda saker i vardagen, trixa med ljud o remixa ihop det t vackra melodier. 

TRE GENERATIONER

Tre generationer var o plocka svamp i augusti.

MEN

 
 
Jamen verkligen skitdiskreta poser Ron. Hittade en påse med plastdjur som jag klistra fast på en ram härom dan o det var ju kul. Dagen kan beskrivas som Kämpa Slita Svettas. Av okänd anledning tog på mig att skriva matrådsprotokollet och dilemmat för dagen är att jag blandar ihop gris och kusk på franska hela tiden COCHON/COCHER VAFAN!!!!!
1 2 3 4 5 6 7 

NL MED ER

 
 
 
(Jag älskar er så mycket)

EN FESTIVAL

~Fortstsätter nostalgikicka från sommar~.
Tog beslutet att inte åka på festival iår egentligen bara för att jag redan vet att det aldrig kommer slå förra årets.
                             Längst fram på Lars winnebäck kom änglar kom änglar
En av mina absolut bästa koncerter var faktiskt DADA LIFE. Jag, Jenny och Elin höll ihop och det var den ena gigantiska moshpiten efter den andra. Finns det förövrigt ens typ nån bättre fucking känsla än att hoppa in i en moshpit NEJ!!!
Mumford and Sons var ju faktiskt rätt ~¨¨magiskt¨~
Jag med våra älskade Örebro-grannar. Från "vi måste verkligen ses" till att bara följa
varandras instagramkonton. Bra minnen delar vi iaf WILL NEVER FORGET YOU RISHÖGEN. Jag hittade min tvilling bland Örebrogrannarna också. (<3)
 
Mica har gjort en film från p&l *gråter*. Så emotionellt förkrossad man var den kvällen då Laleh och Maggio spelade och vi sprang till stora scenen till Bjurö Klubb tror jag och *låtsades att vi var fåglar*. 
Den här bilden får symbolisera min och Jennys totaltssjuka natt(obs!inget med patriotism att göra!!)låt oss säga såhär: det mildaste vi gjorde var att sno justin bieber-tshirt från stånd. Resten är inte lämpligt för detta ställe(Är främst paranoid för framtida jobbchefer...........)
Kent i verkligen spöregn. Denna koncert skedde en viktig lektion för livet:
Jag lärde mig att konfrontera. Jezus vad allt blivit lättare sedan dess. 
Två andra grannar jag lärde känna mkt bra: Philip och Linus. Här hade jag precis lurat Philip att jag var Frank de Boers(känd holländsk fotbollsspelare) kusin. Han blev så ofattbart lycklig över detta faktum att jag verkligen inte kunde förmå mig att berätta sanningen........han tror det fortfarande.........hoppas han aldrig kommer se detta inlägg........
~ ~Silent Disco ~~
Campet, piss kärlek och en bong.
                                    Sista natten in the ~~väsktaxi~~ aka Evves trasiga resväska. En säkerhetsvakt "ringde för förstärkning" pga. Evves "vandalisering". haha ojojoj. 
Skönhetssömnen sista natten får avsluta detta. älskar den här bilden så mkt. 
 
OBS!några bilder har jag snott fr FB!
OBS2! Nu förenklade jag och romantiserade jag i detta inlägg. Det fanns stunder då jag bara ville gräva ner mig och dö, stunder av onödigt bråk och allt och alla luktade skit.(men det var ju värt det)

SPRING


 

18 18 18

 
 

Igår lurade vi runt en vän m bindel runt halva stan så jag såg ut som en panda och fick han sig en överraskning. Åt tårta och bubbel till middag också så det var ju faktiskt verkligen jättehärligt. 

PZI

 

VARNING FÖR OINTRESSANT INFORMATION! 
Eftersom jag inte känner utrymmet för min dagbok för tillfället och mitt minne är patetiskt dåligt tänker jag dela med mig av mitt svinspeciella och roliga liv här, för mig, själv mest. Vill redogöra helgen:
Peter Pan på statsteatern med lite släkt och det var mkt bra scenografi och skådespelare(MARK LEVENGOOD!<3!)Ännu en släktmiddag jag tkr så mkt om och ännu en 18-årsfest på kvällen som slutade med rappakalja till 04. Sedan åkte jag skridskor med en vän i "jätte blått väder" och låg vi i solstolar som riktiga divor och snackade  SKIT! Satt en gång i ett tomt badkar och lyssnade på en vän genom tfn som gjort svåra beslut och andra gången satt jag i ett badkar som var fylld av både *vatten och skum* och levde in mig i olika roller i fadren. äh vi kör väll ett mvh på det va 

RSS 2.0