BW


idag såg vi på engelskalektionen en liten film om en arm/benlös kille som höll föreläsningar med budskapet på ungefär "carpe diem". när han sa "girls u must know that you ALL ARE BEAUTIFUL, and yeah guys 'Your' the men' mwhahaha" FÖRSVANN ALL MIN EMPATI FÖR DENNA TYP LEMLÄSTADE MÄNNISKA!!!!och det värsta var att JAG TYDLIGEN ÖVERDREV!! Och jag kommer ihåg en konversation med min ~vän Petter~ för rätt längesen där han på ett ungefär sa att det är rätt smärtsamt när man förstår sig på alla dessa (bla) sexistiska detaljer o det ibland känns som man e ensam om d. Så sen var jag tvungen att krampaktigt krama om honom för jag tror jag håller på att bli en sån(och fast än man, ja, inte direkt blir lyckligare av det ser jag det ändå som en positiv utveckling). ps. för att förklara MIN tolkning av ~citatet~: han menar att tjejer ska vara vackra(oavsett om han nu menar att de är vackra hur de nu ser ut) och för män, tja räcker det helt enkelt just att vara män.

FREKVENSER 
 
Idag frågade två personer i helt olika syften och av olika anledningar vem jag var. Jag drog första gången ett skitlångt svar o den andra ett "hej jag heter Ronja och jag gillar att springa". Men det jag egentligen tänkte var: JAHA VEM FAN E MAN ENS. 
ahmehn MVH

JONAS HASSEN KHEMIRI


Ikväll var jag och Senja på Jonas Hassen Khemiri författarkväll. För en timme försvann jag i nån sorts bubbla av en jävla massa vackra ord. Efter det sprang vi i nån sorts dramatiskt sagt "eufori"(överanvänt ord hmm...) IAF till bankomaten för att ta ut pengar o köpte jag ett "öga rött" med en hederlig autograf inuti. *Va inte så jävla rädda för det ickenormativa* MVH

TOAPAPPER

Ellen fick en fallskärmshoppning o jag klädde av okänd anledning ut mig till en typ ¨¨indisk guru¨¨. Trauma på vägen hem till Jenny(+Marika o Julia) när bilen körde på ett rådjur o vi såg hens dödsryckningar. Magnus Ugglas "min far o jag" började spela o ur Rådjurets perspektiv panik-skratt-grät vi som idioter. "där borta vid "bilen"... trodde aldrig du skulle dö......".......... Jenny trodde d va karma för att hon ätit smörgåstårta m leverpastej på kvällen.... må du vila ifred kära råd-djur. 
mvh

MIN VY

 på min garderob har jag pappersfjärilar fr coldplaykonserten två somrar sedan
den här morgonen lirar jag lite ukulele o läser DN hmm
bredvid mig har jag farfars tavla m rådjur. 
över mig har jag en såndär himmel m delfinljusslingor
Till vänster: en teckning av rymden jag o Torsten gjorde förra året, två champagneflaskor fr Nyår jag vägrar slänga och ett brev fr Lotte där det står allt i jag behöver veta om jag börjar tvivla på mig själv. 
en kläddocka m blomkrans o apmask
Till höger: en vägg m saker jag hittar/gör/får o vill hänga upp. 
Jag med Apmasken, hejdå mvh. 
 
 
 
 
 
 

HÄRLIGA PETTER

bilder från när jag o Petter gick en riktig HÄRLIG vinterpromenad i söndags.
 
IGÅR gick jag från lättöl o turkisk konfekt m några "härliga själar" hos bröderna Welff t Andrahand-runda m härliga Fannie o Hugo till Pizza m "härliga.. familjen" o avsluta m o "SMUTTRA PÅ LITE VIN" m några andra HÄRLIGA fast då va man ju en jävligt seg människa. ikväll ska jag på årets första artonårskalas i 'härliga?' Trosa, MVH. 

SKÄRP DIG

 

pausfrånplugget from Ronja de Boer on Vimeo.

DEN HÄR ÄR FRÅN I VÅRAS DEN SUGER MEN D E TYP JAG JUST NU!!!KUK!!!!!  


L'EAU DE FRANCE

Bilderna kommer från min o Lindes gemensamma blogg som vi ju verkligen kom skitlångt med....
aja bilderna är tagna och redigerade av oss båda iaf från i somras. Lite fransk värme o vindsurfing skulle inte sitta helt fel nu så att säga....*KÄMPAR*

 

MVH

 
 


 Att säga att man knappt har tid o andas vore fel för som tur är gör mina lungor d utan att jag behöver kotrollera det. men jag hinner knappt finnas. därav detta kukinlägg som e jätteosammanhängande men d skiter jag i. tror jag aldirg kmr lära mig att d inte riktigt funkar att vilja vara skitambitiös va gäller både träning, skola, kreativitet o socialt liv pga känner mig bara kass i allt. ack ack....kram mvh stressig bitterfitta som ändå typ ligger på sitt varma badrumsgolv o e passiv fast än d inte finns, ja gud va äre jag menar- fucking jävla tid till det. 
 
 

1 FEST 1 TORSDAGjahaja!!! är så himla glad med livet att jag blir alldeles blödig!!! Helt seriöst sitter jag här och har ont i magen pga det finns så mkt människor omkring mig som jag tycker så jävla mycket om. Livet e stabilt men jag beter mig ostabilt ja!!!

TUNGT

Tränare Auvo: Ronja röker du gräs?
Jag: NÄ?
Tränare Auvo: nehe för det finns ett uttryck som lyder "En leende löpare måste ha gräs i fickan".
 
Och då insåg jag, att i fall jag log trots att jag körde långpass i 15 minusgrader måste jag vara väldigt tillfreds med livet.

BAD


kl 03.30 fulla i ett badkar 
 

1 DINNER M SLÄKT

Göran, 67 klagar på att han jobbar o på huset som kostar så mycket, han vill bara gå i pension. Ska han flytta ska han inte flytta? Denna diskussion har man varje gång man träffar på Göran, sedan fem år tillbaka. 
 
Elisabeth, 75, beskriver i en kvart om att hon hört/sett/läst om en älg som ramlade i en pool.
 
Elisabeth, 75, tvivlar ska hon ta ett glas vitt?eller kvarbliven julmust?
 
Lotta, 45, startar en filosofisk diskussion "varför finns vi?"
 
Göran, 67, hänger på. Vem styr planeternas rotation?
 
Göran, 67, "ibland blir jag sugen på äpplen"
 
Katarina, 43, "ibland blir jag sugen på jordnötter"
 
Lotta, 45, drar en klassiker "I'm a very very vegetarian" fast hon äter kött. 
 
Alla i familjen de Boer har olika uppfattningar om "I'm a very, very vegetarian" incidenten från semestern i Gambia. Stod dem vid baren när Lotta sa det till servitören? satt dem ner? skrek hon?
 
Hans, 35, kom som en överraskning från Nederländerna tidigare ikväll för att fira Lotta, han är smygalkis, Lotta ogillar detta. 
HJ, 49 och Hans, 35 har diskussioner om ett Nederländskt band, var de bra? spydde sångaren?
 
Nikki, 21, berättar om ett bröllop hon varit på i Tyskland. Det var i en vacker kyrka och bakom den var det ett fält med hampa. Det var roligt för alla bröllopskort hade hampa(hasch)plantorna i bakgrunden.
 
Katarina, 43, säljer aloe vera-produkter, hon provade själv på drycken som finns att köpa som rensar tarmarna men var tvungen att avbryta det försöket. "det var ju väldigt jobbigt att springa till toaletten hela tiden"
 
Elizabeth, 75, beskriver i en kvart hur pass mycket hon tycker om lemurer.(jag gav henne ett gosedjur i form av en lemur i julklapp)
 
HJ, 49, föreslår att vi skålar för Lotta, den nyutbildade legitemerade sjuksköterskan. 

FANNIE


ATLAS

Köpte idag en atlas för 10 spänn. 

KUTKIND/LINDE
Concratz u crazy mothafuckr. Linde lives in a petit village s'appelle Soréde in south France,
My cousin, Ma meilleur ami. Balkende, Harry Potter, ik mis je. Je t'aime. 


 

SÅ JÄVLA SERIÖS GMN


 

A


LES CHORISTES

 

jag tkr den e bra

NEW YEAR

 


Jaha. Då åt man middag med människor man tycker väldigt mycket om o så glömde man sörmlands teaters hatt på bussen o så hamnade man med ännu fler människor man tkr om o dansade t abba o rökte sin playboycigarr o tyckte man såg mkt coolare ut än man va o så blev d lite för mkt vin vodka o bubbel i magen o så satt man helt plötsligt i en taxi mot ryssbergen o firade in d nya året med nästan bara människor man inte kände (men med fin utsikt) o sen satt man i en taxi tillbaka med andra människor än man åkte dit med o sen slutade d hemma hos mig där vi spelade piano o då en lampa gick sönder o dan efter spydde Linn i min hall fast hon skulle nysa o sen drog man t Petter igen o hade pannkaksbrunch o degade m människor man tkr väldigt mkt om igen t kvällen o så vare med det!!!!!!!!

RSS 2.0