04
det finns så mycket att säga och skriva att varje mening blir meningslös. men haft väldigt meningsfulla lärorika dagar innehållande en jävla mycket mängd alkohol och jävligt bra människor. ikväll ska pappa introducera mig för en klassikerfilm. han brukar vilja göra det ibland.
 

 

I BRIST PÅ

hänger en del här, det är ju snäppet lättare att ladda upp en bild en att göra ett ambitiöst blogginlägg fast jag än hellre skulle vilja. 

VERSAILLES
 

 

Hawaii

 


                              


                             
 
 
OGILLAR: att jag fuckat upp denna underbara hawaiiskjorta som jag köpte för 1 euro i en skum secondhand i Paris med min kuksax. 
GILLAR: att sitta på snubbar med hawaiiskjortors axlar med huvudet uppkörd i en lampa. Speciellt snubben på bilden i mitten. en liter extra kärlek till honom. 

LÖRDAGS


 
                                         
 
 
 

Mr Crocodile

 
 
 
 

 

Idag på en lektion när jag låg ner mot min arm hörde jag min armbandsur ticka. Så kom jag att tänka på den där underbara krokodilen i Peter Pan, och att fast än han dog så skulle klockan i honom forsätta ticka. och så är det väll med döden i allmänhet. vi dör men tiden fortsätter precis som vanligt minut för minut tick för tack år efter år.

 

Venus Från Milo

 

 
Efter att för andra gången varit fast i Oxelösund för 2:a gången inom för kort tid ikväll i en timme i en snöstorm reagerade jag som en typisk lotta på bråkmakargatan. Jag kände mig verkligen som henne. Jag stod där med pulläpp o ba "neee dumma bussar istället för dumma julgransgubbe. Kände verkligen för att börja med självdestruktivt beteende men istället tog jag bort instagram, twitter och facebookapparna från min mobil. Det kanske i och för sig är lite självdestruktivt men snarare en stor jävla befrielse.

BONJOUR/FUCKING/ AU REVOIR


Bonjour Nyköping.
Denna 5-dagars parisbubbla spräcktes ca lika snabbt som flyresan hem i tim-form/2.
Äh vad frustrerande när man bara vill va glad som hon i fucking legally blond och som att Roald Dahl precis har viskat i mitt öra men instagram gör en lika deppig som att snön på marken är sorglig. Jag som kände mig som hon i fucking legally blond hela Januari till mitten av Februari men blev dumpad av livet som hon blir dumpad av den där fula korkade killen. Ska inte tycka synd om mig själv för i 1000 perspektiv är det 0,0000000000001% synd om mig men jag vill bara bli 1000 gånger starkare.
Såja kvällens sits:
den här låten på repeat
prova fynd från Paris framför min webcam
nästan hellre vilja gå barfota än att höra mina skor knarra av snön
legally blond
earth wind & fire(för att inbilla mig att livet är som slutet i legally blonde)
längta till imorgon för att jag äntligen både får:
springa
basta
bli full
ps.imorgon ska jag skriva och tänka på annat än mig själv
ps2. energi är ett så pass finare ord än orangerie
ps3. gillar nämligen att dela ord i äckliga vs. vackra. ordet orangerie är ett ord jag inte riktigt kan placera förutom att ordet energi är vackrare
ps4. som min kusin Linde en gång sa: "C'est quand je rêve que je perçois que la réalité n'est que detail."(det är när jag drömmer som jag förstår att verkligheten bara är en detalj.)
ps5.  Marika och jag kom fram till beskrivandet av Parisresan med tre ord. Min: deg, kyla och härlig. Marika: deg, smärta och härlig.
ja det räcker så Au revoir degiga kyliga smärtsamma härliga Paris
 

PARISEtt urval av bilder fr engångskameran i Paris 2011 med skolan. På måndag åker jag igen m franskagruppen, dock till ca. 20 grader kallare luft då det ska snöa(..........)

du gråter du gråter

 
Gör en tabell över vad hjärnan respektive hjärtat vill omkring en 1000 saker(en symbolisk siffra som tyder på att det handlar om många saker). = väldigt mycket utropstecken under kolumen hjärta samt väldigt många falska råd från hjärnan. Älskade Lotte o Lotte la igår upp en bild på instagram med ett citat från Roald Dahl lydande: if you have good thoughts they will shine out of your face like sunbeams and you will always look lovely, och Roald Dahl var min barndomshjälte så jag tog åt dem orden extramycket som kontrast till dagens trend av passitivitet och självömkan som jag inte riktigt förstår mig på(påstår inte att jag aldrig tar del av den), såklart vi alla ska få vara ledsna och tycka synd om oss själva ibland, men jag tycker för många saknar perspektiv.(vill diskutera detta mer men ska reflektera ännu lite mer om den saken innan jag yttrar mig, gillar inte att yttra mig för fort om saker.) På fredag ska jag prata för högstadiebarn och om det är nogot jag har en rädsla för är det högstadiebarn kanske för att min högstadietid bestod av för mkt disneychannel, the kooks, orientering och (obs!)självömkan.
Dagens fascination: människor på offentliga platser(igen)
Dagens slutsats: jag överlever inte utan SLK-träningarna
Dagens "väder": vårluft och väldigt mycket stjärnor som syns 
Dagens lärdom: Jordens omloppsbana vobblar, som en såndär gammeldags leksak ens farmor gav en när man var liten som snurrar skitfort i början och som jag totalt har glömt namnet på.
Dagens tips: http://www.youtube.com/watch?v=cOpzIr1eUAU , ne faktiskt inte. dagens tips är att göra eran twitter privat då det var det första som kom upp när jag sökte på mitt namn=mina "topptweets" innehöll ordet "rövhål"=inte bra för jobbkarriär i sommar. 
Dagens minne: När jag i somras precis kommit hem från P&L gick en promenad med min hund och mötte en främling vid namn Gregory som kom från Serbien, älskade fredagar och hade ett sånt där ordentligt tomteskratt. Jag beslöt mig då att jag nån gång i mitt liv skulle skriva en novell om honom.obs! jag gör för många sådana löften. 
 
vad kmr vad mkr jo ett mvh
 
 

du blöder du blöder

 
en bloggdipp pga tid som inte räcker till och det faktum att det fortfarande inte finns en vettig kamera i mitt liv och jag är trött på att låna andras. Är lite för ledsen lite för ofta sista tiden och jag vill ändra på 1000 saker och jag vägrar inse att inte 1000 saker kan ändras på en natt. och ja ibland måste man visst göra saker man inte vågar för annars är man enligt en bror Lejonhjärta en liten jävla lort. och som timbuktu sjunger fastän jag vet vart hjärtat sitter har jag svårt att connecta med den. För jorå jag känner den slå och banka i mitt bröst men jag hör inte vad den säger. Är inte det konstigt att vi ser mindre en 50 % av oss själva. Att 50 % av det vi består av är en blandning mellan blod och äckliga organ som gör att vi lever men som vi (förhoppningsvis) aldrig kommer se, att vår hjärna, en äcklig gummimassa bestämmer vår personlighet. Kanske har jag här med inspirerats för mycket av realismen i skolan och vidriga Théresè Raquin som förstört min vardag i ca. 3 veckor(nu överdriver jag lite distans har jag). I måndags blev jag inspirerad för att kämpa lite för våra små liv efter ett FN-möte innehållande en mix av intressanta människor som en fd. Kongo-fn-soldat, en blind som rest igenom Indien och en lärare som envist håller fast vid att hennes resmål till småland fanemej är lika mycket ett resemål som till Kambodja. Som Hans avslutade mötet med som en människa som överlevt förintelsen avslutade sitt tal med:
det finns en ras: människan
en religon: kärleken
och det finns en (om det finns) en värld: denna lilla planet tellus. 
Så klychan: låt oss ta oss i kragen och inte göra livet så jävla komplicerat(eller är vi små lorter).
ps. mitt kära bibliotek har invaderats av skitjobbiga barn som skriker och skitjobbiga gubbar som jättehögt pratar om deras katters udda sjukdomar och gymmets omklädningsrum av 10-åringar som diskuterar vilken bild på deras ben de ska lägga ut på instagram=får torgskräck och vill fly från offentliga platser samtidigt som jag kan fascineras så över människor.
ps2. jag har matteprov imorgon. 
ps3. jag har inget mer att säga
ps4. Med Vänliga Hälsningar(det uttrycket jag använder för mkt i min vardag, seriöst, som oseriöst.)

RSS 2.0