du blöder du blöder

 
en bloggdipp pga tid som inte räcker till och det faktum att det fortfarande inte finns en vettig kamera i mitt liv och jag är trött på att låna andras. Är lite för ledsen lite för ofta sista tiden och jag vill ändra på 1000 saker och jag vägrar inse att inte 1000 saker kan ändras på en natt. och ja ibland måste man visst göra saker man inte vågar för annars är man enligt en bror Lejonhjärta en liten jävla lort. och som timbuktu sjunger fastän jag vet vart hjärtat sitter har jag svårt att connecta med den. För jorå jag känner den slå och banka i mitt bröst men jag hör inte vad den säger. Är inte det konstigt att vi ser mindre en 50 % av oss själva. Att 50 % av det vi består av är en blandning mellan blod och äckliga organ som gör att vi lever men som vi (förhoppningsvis) aldrig kommer se, att vår hjärna, en äcklig gummimassa bestämmer vår personlighet. Kanske har jag här med inspirerats för mycket av realismen i skolan och vidriga Théresè Raquin som förstört min vardag i ca. 3 veckor(nu överdriver jag lite distans har jag). I måndags blev jag inspirerad för att kämpa lite för våra små liv efter ett FN-möte innehållande en mix av intressanta människor som en fd. Kongo-fn-soldat, en blind som rest igenom Indien och en lärare som envist håller fast vid att hennes resmål till småland fanemej är lika mycket ett resemål som till Kambodja. Som Hans avslutade mötet med som en människa som överlevt förintelsen avslutade sitt tal med:
det finns en ras: människan
en religon: kärleken
och det finns en (om det finns) en värld: denna lilla planet tellus. 
Så klychan: låt oss ta oss i kragen och inte göra livet så jävla komplicerat(eller är vi små lorter).
ps. mitt kära bibliotek har invaderats av skitjobbiga barn som skriker och skitjobbiga gubbar som jättehögt pratar om deras katters udda sjukdomar och gymmets omklädningsrum av 10-åringar som diskuterar vilken bild på deras ben de ska lägga ut på instagram=får torgskräck och vill fly från offentliga platser samtidigt som jag kan fascineras så över människor.
ps2. jag har matteprov imorgon. 
ps3. jag har inget mer att säga
ps4. Med Vänliga Hälsningar(det uttrycket jag använder för mkt i min vardag, seriöst, som oseriöst.)

Kommentarer
Postat av: louise

haha shit det är läskigt hur lika vi kan tänka, antar att vi alla är gjorda av samma slags delar och egentligen känner väldigt liknande saker
så varför är det så svårt att connecta med människor och hitta hem? vi är alla små lortar som inte vågar

2013-03-06 @ 10:38:10
URL: http://captureddreams.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0